Olemme tehneet lämmitysjärjestelmän valinnan sinulle helpoksi ja edulliseksi!

Sinun ei tarvitse kuluttaa aikaa tarvikkeiden etsimiseen, yhteensopivuuden varmistamiseen tai hintojen seurantaan. Valitsimme parhaimmat tuotteet ja ostamme suoraan tehtaalta, jolloin saat toimivan ja edullisen kokonaispaketin vaivatta, jolloin tärkeää aikaa ja rahaa jää muuhunkin.

Sample image

Jokainen talo ja jokainen perhe on erilainen

Alta löydät peruspakettimme uusiin omakotitaloihin. Aurinkopaneeleita, takkamalleja ja kokonaisjärjestelmän tarpeita on erilaisia, joten ota yhteys, niin räätälöidään paketti teidän perheen tarpeisiin sopivaksi.

 

Omakotirakentajan aurinko-vesitakka ekohybridipaketti pienempään taloon ja kulutukseen

Energiatehokas valmispaketti uuteen taloon aurinko- ja vesitakkalämmityksellä ja 500 litran hybridivaraajalla. Kokonaispaketti sisältää: 2 kpl NN10-HP aurinkokeräimiä, kattokiinnikkeet (huopa- tai aaltopeltikatolle), pumppuyksikkö, siirtonestettä 20L, vesitakka 15kW, pumppu ja varolaitteet, hybridivaraaja, paisuntasäiliö, suoralämmittimet lattialämmölle 8kW ja käyttövedelle 11kW, varolaiteryhmä, lattialämmityksen pumppuyksikkö, Sorel XHCC lämmönsäädin ja lämpötila-anturit.

Pakettihintaan 10100€ + rahdit 700€

Image caption
 

Omakotirakentajan aurinko-vesitakka ekohybridipaketti isompaan taloon ja kulutukseen

Energiatehokas valmispaketti uuteen taloon aurinko- ja vesitakkalämmityksellä ja 800 litran hybridivaraajalla. Kokonaispaketti sisältää: 4 kpl NN10-HP aurinkokeräimiä, kattokiinnikkeet (huopa- tai aaltopeltikatolle), pumppuyksikkö, siirtonestettä 20L, vesitakka 19kW, pumppu ja varolaitteet, hybridivaraaja, paisuntasäiliö, suoralämmittimet lattialämmölle 8kW ja käyttövedelle 11kW, varolaiteryhmä, lattialämmityksen pumppuyksikkö, Sorel XHCC lämmönsäädin ja lämpötila-anturit.

Pakettihintaan 13080€ + rahdit 700€

Image caption