set2.jpgset1.jpgset4.jpgset3.jpgset5.jpg

Lämmityksen kokonaispaketti aurinkokeräimillä uuteen taloon

Täydellinen lämmityspaketti uuteen taloon, jossa keväästä syksyyn aurinkolämmitys tuottaa suurimman osan lämmöstä. Hybridivaraaja varastoi tehokkaasti lämpöä. Varaajassa ei ole sähkövastusta, vaan lisälämmöntarve hoidetaan ulkoisilla suoralämmittimillä silloin kun varaajan lämpötila ei riitä. Suoralämmittimien teho säätyy tarvittavan lisälämmön mukaan, joka on energiataloudellisesti paras vaihtoehto. Auringon lämpö saadaan erittäin hyvin hyödynnettyä juuri lämmityskaudella, kun varaajan lämpötilaa ei pidetä vastuksella korkeana. Isot aurinko- ja käyttövesikierukat varaajassa takaavat hyvän lämmönsiirron. Käyttövesikierukka estää legionellabakteerin lisääntymisen käyttövedessä, eikä tulistusta tarvita.

Pumppuyksikkö ohjaa aurinkolämmitystä älykkäästä Sorel XHCC säätimestä. LCD näytöltä näkyy varaajan ja aurinkokeräimien lämpötilat ja kiertovesipumppujen tilan.

Sorel XHCC säädin ohjaa lattialämmitystä ulko- ja sisälämpötilan mukaan. Yö- ja päiväkäyrät mahdollistavat lämpötilan pudotuksen yöaikaan. Ilmastointikoneen vesikiertoinen lämmityspatteri on mahdollista liittää säätimeen, joten ilmanvaihdon jälkilämmitys toimii myös kokoinaisuudessa. Näiden lisäksi tarvitaan vain lattialämmitysputkisto ja huoneanturit valittuihin huoneisiin.

HINTA 9460 eur + toimituskulut 490 eur! sis. alv 24%

Pakettiin kuuluu:

  • NN10-HP tyhjiöputkikeräimiä 3 kpl
  • Pumppuyksikkö aurinkolämmölle, paisunta-astia Solar 18L, Solar siirtoneste 20L, kattokiinnikkeet huopa- ja peltikatolle
  • RikuTherm 600L hybridi muovinen lämminvesivaraaja käyttövesi- ja aurinkokierukalla
  • Uusi monipuolinen Sorel XHCC lämmönsäädin ulko- ja sisäanturilla + ethernet
  • A-energialuokan Wita pumppuyksikkö shuntilla lättialämmölle
  • Lattialämmityksen suoralämmitin eko slim 8kW
  • Käyttöveden suoralämmitin 11kW
  • Eristetty RST-putki aurinkokeräimille ja vesitakalle menekin mukaan lisämaksusta 13€/m, liitin 3,5 eur/kpl
Copyright Suomen Ekotalot 2016